המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים דג דניס שלם, מורידים את הראש או פורסים לפרוסות.
לפזר עליו מלח לפני הבישול כ- 1/2 שעה ולשטוף.
מניחים את הדג בתבנית עם נייר אפיה, מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מעל מלח, כמה עשבי תבול שתרצו ופרוסות שום.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום 200 מעלות במשך 30 דקות
מורידים את הנייר ואופים עוד חמש דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0