המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את דף האורז במים פושרים, רק לכמה שניות.
מוציאים מהמים ומניחים על משטח ישר ויבש. מניחים כף אורז שערבבנו בו קצת מרוטב הבסיס לתוכו, ומשטחים בידיים רטובות מעט.
מעל מניחים אבוקדו, בצל ירוק ועירית ומוסיפים פסטרמה (ניתן להמיר ב-1 קופסת טונה בשמן מסוננת או 5 נקניקיות מבושלות במים, פרוסות לאורך).
מניחים עוד קצת אורז ומשטחים.
מגלגלים את דף האורז, קודם את הצדדים כלפי פנים, ואז מלמעלה ולמטה כמו מעטפה.
טובלים בתערובת הטמפורה.
מגלגלים בפירורי הפנקו.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
חותכים את הגליל לחצי באלכסון.
מגישים עם סויה וטובלים את הגליל בסויה, או שופכים מעט לתוך הגליל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0