המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה מתאים, סוגרים את המכסה ומשקשקים את הצנצנת עד שכל החומרים מתאחדים.
מחממים במחבת רחבה 2-3 כפות שמן, מטגנים את רצועות חזה העוף עם מעט פלפל ומלח עד שהן מלבינות.
חותכים את הירקות לרצועות דקות כמו גפרורים ומניחים בקערה רחבה.
מוסיפים לקערה את רצועות העוף המטוגנות.
משרים את דפי האורז במים פושרים עד שהם מתרככים במשך שלוש דקות לערך.
ממלאים כל דף בכף מהסלט (משתמשים בכף מחוררת על מנת לסנן את הנוזלים שאותם אנו שומרים להגשה) מגלגלים את העלים הממולאים כמו בלינצס.
במרכז צלחת ההגשה מניחים דף אורז מגולגל יוצקים מעליו כף רוטב ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0