המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את עלי האורז למים חמים למספר שניות עד לריכוך, מוציאים ומייבשים בעדינות על מגבת מטבח.
לפזר על דפי האורז ריבת חלב, עיגולי בננה ואגוזים (אפשר גם קשיו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
לגלגל את העלים לצורת סיגר או לצורת ריבוע.
ניתן להגיש כך או לאדות את העלים בכלי אידוי מבמבוק למשך כמה דקות.
להגיש עם גלידת וניל, קצפת מתוקה וריבת חלב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0