המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לברור ולשטוף את הקטניות היטב ולהשרות במים 120 דקות .
למלא סיר גדול במים (3-4 ליטר) ולהרתיח על אש גבוהה.
להוסיף את הקטניות שהושרו ולבשל כ-30 דקות .
להכין כופתאות מהבשר הטחון, בצל מגורד, מלח ופלפל שחור ו"לזרוק" לתוך הסיר עם הקטניות. להמשיך לבשל ביחד עוד כ-30 דקות .
לקלף את הלפת (להשאיר שלם) ולהוסיף לסיר המרק.
להוסיף ירק קצוץ ותבלינים ולהמשיך לבשל עוד כ-20 דקות .
לטעום ולשפר את הטעם לקראת סוף הבישול (מוודאים שהקטניות מבושלות והלפת רכה).
מוסיפים חופן או שניים של אטריות מרק דקות. ממשיכים את הבישול עד שהאטריות מוכנות (כ-5 דקות).
מגישים בצלחת מרק רחבה ועמוקה עם כופתאה אחת ולפת אחד לכל סועד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0