המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגרסה חריפה – ניתן להוסיף למרק חצי כוס שמן צ'ילי. אפשר לשלב עם כל סוג פטריות אהוב - פורטובלו/שינוקי/שימג׳י. אפשר לשלב במקום הבשר טופו פרוס לגרסה צמחונית.
מכינים את כל התוספות – ירקות, עלים ירוקים, בשר ואטריות, במגשים לקראת ההגשה. מומלץ לסדר יפה ובפריסה כזו שכולם יוכלו לגשת לכל תוספת ותוספת.
להכנת רוטב הבוטנים: מכניסים את כל המרכיבים – טחינה, שמן, מן צ'ילי, שמן שומשום, חמאת בוטנים, חומץ אורז, מים, סויה, סויה כהה, מלח לפי הטעם, סוכר, שום וג'ינג'ר. לכוס גבוהה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט. ניתן גם לערבב בקערה עד לאיחוד רק שימו לב שכדאי להוסיף בנפרד מרכיב מרכיב.
ממלאים סיר גדול עם מים, מכניסים אליו את אצת הקומבו וכל מרכיבי המרק – פטריות שיטאקה מיובשות, ג'ינג'ר, שום וטריאקי. מביאים לרתיחה ומוציאים את האצה. ממקמים את הסיר במרכז השולחן על פלטה או כירה חשמלית כדי שימשיך לבעבע ומסדרים מסביבו את התוספות השונות. ירקות, חלבונים ואת הנודלס. מתיישבים מסביב לשולחן, כל אחד מכניס לסיר את התוספות שהוא רוצה, מבשל אותן לעצמו ומגיש לעצמו לקערה אישית. זו חווית אכילה חגיגית מאוד ומשפחתית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0