המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: מקציפים במיקסר את החמאה עד לקבלת תערובת רכה ואוורירית יחסית.
מוסיפים בעדינות את רטבי הצ'ילי ושומרים בטמפרטורת החדר.
מכינים את תפוחי האדמה: ממלאים סיר עם מים, ממליחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות.
מסננים ומייבשים היטב.
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לתבנית אפייה.
יוצקים מעל את שמן הזית ומערבבים היטב.
אופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות לפחות 30 דקות או עד הזהבה.
מטגנים את טבעות הבצל במעט חמאה עד לשקיפות.
הגשה: מעבירים מייד את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ובעודם חמים, יוצקים מעל את הרוטב.
מוסיפים את טבעות הבצל ומערבבים עד שקוביות תפוחי האדמה מזדגגות ברוטב המבריק.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0