המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים תפוחי אדמה לקוביות קטנות ס"מ על ס"מ, מפזרים מלח שתפוחי האדמה יספגו לפני הטיגון.
מחממים במקביל שמן עמוק. כשהשמן חם מניחים את תפוחי האדמה בסיר כ-10 עד 15 דקות, מוציאים את התפ"א מהשמן, סופגים את השמן היטב.
לאחר מכן לוקחים רוטב צ'ילי חריף מתוק, שופכים לא מעט על תפוחי האדמה, ומכניסים לתנור חם, להמשך אפייה כ-15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0