מכניסים את תפוחי האדמה לא קלופים לסיר עם מים רותחים למשך 1 דקות.
שלב 2
0 דקות
מקררים, וחותכים לפלחים לאורכם. במקביל מחממים שמן לטיגון, וכאשר הוא רותח, מקמחים את תפוחי האדמה קלות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 3
0 דקות
מחממים את רוטב הצ'ילי במחבת, ומחליקים פנימה את תפוחי האדמה שטוגנו. מקפיצים יחד מספר דקות עד שהם מצופים מכל צדדיהם ברוטב. מגישים חם בעיטור עלעלי פטרוזיליה
שלב 1
מתוך
3
מכניסים את תפוחי האדמה לא קלופים לסיר עם מים רותחים למשך 1 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מקררים, וחותכים לפלחים לאורכם. במקביל מחממים שמן לטיגון, וכאשר הוא רותח, מקמחים את תפוחי האדמה קלות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
3
מחממים את רוטב הצ'ילי במחבת, ומחליקים פנימה את תפוחי האדמה שטוגנו. מקפיצים יחד מספר דקות עד שהם מצופים מכל צדדיהם ברוטב. מגישים חם בעיטור עלעלי פטרוזיליה
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0