המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את תפוחי האדמה לא קלופים לסיר עם מים רותחים למשך 1 דקות.
מקררים, וחותכים לפלחים לאורכם. במקביל מחממים שמן לטיגון, וכאשר הוא רותח, מקמחים את תפוחי האדמה קלות ומטגנים עד להזהבה.
מחממים את רוטב הצ'ילי במחבת, ומחליקים פנימה את תפוחי האדמה שטוגנו. מקפיצים יחד מספר דקות עד שהם מצופים מכל צדדיהם ברוטב. מגישים חם בעיטור עלעלי פטרוזיליה
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0