המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבשר במים רותחים כ-20 דקות, שופכים את המים ושוטפים את הבשר.
שמים בסיר 3 כפות שמן. מסדרים את המצרכים בשכבות לפי הסדר הבא: חומוס, שעועית, גריסים, בצלים עם הקליפה (שטופים), בשר, תפוח אדמה וביצים.
מערבבים בכוס גדולה מים רותחים עם הפפריקה, אבקת מרק, ופלפל. שופכים בסיר מעל כל המצרכים.
ממלאים מים כך שיכסו את הכל ומוסיפים מלח (יש להמליח טיפה יותר מהרגיל כי תפוח האדמה סופח מלח).
מרתיחים הכל על הגז כ-120 דקות.
מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות (החימום מלמטה כפלטת שבת) או לשים על פלטת שבת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0