המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה עמוקה לערבב בשר עם תיבול, ביצה, פטרוזיליה, מים מוגזים ופירורי פנקו ולהניח לשעה במקרר למנוחה.
לאחר שהבשר נח, להרטיב את הידיים במים וליצור כדורי בשר שמנמנים. לשים במתקן להכנת המבורגרים ולדחוס לפי העובי המבוקש.
אם אין שום כלי מיוחד, ניתן ליצור המבורגר גם על יד שימוש במכסה של צנצנת כלשהי וכך לקבל המבורגר במידות אחידות.
להניח המבורגר מוכן על פיסות נייר אפייה ושוב לקרר כחצי שעה לפחות במקרר. מומלץ להניח לבשר ההמבורגר לנוח כשלוש שעות.
להלהיט גריל או מחבת פסים, לעבור על הרשת עם פרוסת בצל עבה, להניח את קציצות ההמבורגר ולטגן על כל צד בדיוק כפי מטגנים קציצות רגילות. על הגריל מתקבלים פסים יפים בצבע שחום זהוב.
להגיש המבורגר חם בתוך לחמניה חצויה בליווי סלטים, עלי חסה, חמוצים וכרוב כבוש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0