המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים את הבשר יחד עם השומן.
מעבירים את הבשר לקערה, מוסיפים קטשופ מלח ופלפל.
לשים את הבשר כמו שלשים בצק.
שמים את הבשר למנוחה במקרר, מומלץ לכמה שעות (4-5 שעות).
מעצבים המבורגרים בגודל הרצוי וצולים למידת העשייה הרצויה.
מגישים עם חסה, עגבנייה ופרוסת מלפפון חמוץ, ועם מיקס בטעם קטשופ מיונז מסדרת DIP&SPREAD.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0