מחממים תנור לחום של 180 מעלות. חוצים את החציל לאורכו, שמים בתבנית על גבי נייר אפייה, וצולים כ-30 דקות, עד שהחציל מתרכך. מקררים מעט.
שלב 2
0 דקות
מוציאים בעזרת כף את תוכן החציל (ללא הקליפה) וקוצצים לחתיכות קטנות בסכין (כדי שלא יראו "חתיכות" בהמבורגר).
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערה 60 גרם בשר טחון ו-40 גרם חציל קלוי.
שלב 4
0 דקות
מערבבים היטב ביד את התערובת (ללוש כשתי דקות) ומתבלים במעט מלח ופלפל. מניחים על גבי תבנית אפייה עם נייר אפיה טבעת ("רינג") בקוטר של 8-10 ס"מ, ומשטחים את תערובת הבשר לתוך הטבעת כך שיתקבל המבורגר עגול ויפה (כמו שקונים מוכן).
שלב 5
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את ההמבורגר ללחמנייה ומוסיפים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וקטשופ, או כל דבר שאוהבים. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. חוצים את החציל לאורכו, שמים בתבנית על גבי נייר אפייה, וצולים כ-30 דקות, עד שהחציל מתרכך. מקררים מעט.
שלב 2
מתוך
6
מוציאים בעזרת כף את תוכן החציל (ללא הקליפה) וקוצצים לחתיכות קטנות בסכין (כדי שלא יראו "חתיכות" בהמבורגר).
שלב 3
מתוך
6
מערבבים בקערה 60 גרם בשר טחון ו-40 גרם חציל קלוי.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים היטב ביד את התערובת (ללוש כשתי דקות) ומתבלים במעט מלח ופלפל. מניחים על גבי תבנית אפייה עם נייר אפיה טבעת ("רינג") בקוטר של 8-10 ס"מ, ומשטחים את תערובת הבשר לתוך הטבעת כך שיתקבל המבורגר עגול ויפה (כמו שקונים מוכן).
שלב 5
מתוך
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים את ההמבורגר ללחמנייה ומוסיפים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וקטשופ, או כל דבר שאוהבים. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0