בקלחת קטנה, על חום נמוך, מאדים את שיני השום בשמן זית, עד להתרככות (אפשרי לעשות גם על הגריל). במקביל קולים את הפלפלים, מקלפים וקוצצים קטן, מוסיפים את הלימון קצוץ קטן ואת שן השום הקצוצה. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.
שלב 2
0 דקות
את בשר האנטריקוט והכבש טוחנים במטחנה עם חורים גדולים ואז לשים יחד את כל המרכיבים: שיני שום קונפי, תערובת הצ'ילי, לימון ופטרוזיליה.
שלב 3
0 דקות
מחלקים למנות, יוצרים צורת המבורגר. מקררים מספר שעות להתייצבות.
שלב 4
0 דקות
צולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
שלב 1
מתוך
4
בקלחת קטנה, על חום נמוך, מאדים את שיני השום בשמן זית, עד להתרככות (אפשרי לעשות גם על הגריל). במקביל קולים את הפלפלים, מקלפים וקוצצים קטן, מוסיפים את הלימון קצוץ קטן ואת שן השום הקצוצה. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.
שלב 2
מתוך
4
את בשר האנטריקוט והכבש טוחנים במטחנה עם חורים גדולים ואז לשים יחד את כל המרכיבים: שיני שום קונפי, תערובת הצ'ילי, לימון ופטרוזיליה.
שלב 3
מתוך
4
מחלקים למנות, יוצרים צורת המבורגר. מקררים מספר שעות להתייצבות.
שלב 4
מתוך
4
צולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0