המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל מרכיבי הגוואקמולה לממרח אחיד.
מחממים את השמן לטיגון הטורטיות. חותכים את הטורטיות לרצועות או משולשים קטנים, מטגנים עד הזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג. שומרים בכלי אטום עד השימוש.
מערבבים את הקטשופ עם 1 טיפה נוזל עישון איקורי (במידה ואין נוזל אפשר להוסיף 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת מעורבבת עם 1 כף מים רותחים).
צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומסדרים שכבות עם הגוואקמולה, המבורגר והקטשופ, אפשר לשלב חסה, תירס צלוי או טרי וירקות אהובים. מגישים לצד הטורטיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0