מבשלים את הקינואה האדומה: מחממים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את הקינואה, ממליחים ומערבבים. יוצקים 2 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה 15-20 דקות, עד שכל המים נספגים והקינואה מוכנה.
מעבירים את תערובת העדשים לקערה, מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 4
0 דקות
מחממים במחבת שמן לטיגון רדוד, יוצרים קציצות עבות ומטגנים 2-3 דק' מכל צד, עד שהקציצות שחומות ופריכות.
שלב 5
0 דקות
ניתן גם לאפות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים נייר אפייה על תבנית ומברישים היטב בשמן זית. מניחים על הנייר את הקציצות ומזליפים מעט שמן זית מעליהן. צולים כ-5 דק', הופכים וצולים 2-3 דק' נוספות.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הקינואה האדומה: מחממים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את הקינואה, ממליחים ומערבבים. יוצקים 2 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה 15-20 דקות, עד שכל המים נספגים והקינואה מוכנה.
מעבירים את תערובת העדשים לקערה, מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 4
מתוך
5
מחממים במחבת שמן לטיגון רדוד, יוצרים קציצות עבות ומטגנים 2-3 דק' מכל צד, עד שהקציצות שחומות ופריכות.
שלב 5
מתוך
5
ניתן גם לאפות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים נייר אפייה על תבנית ומברישים היטב בשמן זית. מניחים על הנייר את הקציצות ומזליפים מעט שמן זית מעליהן. צולים כ-5 דק', הופכים וצולים 2-3 דק' נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0