המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הבצל מאדים בשמן זית עד שקיפות מלאה. מקררים לטמפרטורת החדר.
טוחנים את הבשר בטחינה גסה יחד עם הפלפלים, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל.
מחלקים למנות, יוצרים צורת המבורגר. מקררים מספר שעות להתייצבות ואז צולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
טיפ: מומלץ לחמם את הגריל טוב לפני הצלייה למנוע הידבקות. בזמן הצלייה להנמיך את החום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0