המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים גס את הירקות. הגדולה של הסלט זה "שמרגישים בפה" את מרכיביו.
מוסיפים את הקרוטונים, תירס, רצועות בשר ואת הפתיתים האפויים ומערבבים טוב-טוב. ניתן להוסיף תבלין סומק לטקסטורה.
אוכלים עם שניצל קר או רצועות בקר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0