המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לערבב היטב את כל החומרים היבשים, ובנפרד לערבב היטב את כל החומרים הרטובים.
לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה.
לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. את העוגה יש לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת.
הכנת הקרם: להמיס את כל חומרי הקרם בסיר קטן על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם. לקרם עבה יותר - אפשר להכפיל כמויות קרם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0