המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה. טובלים בו בזריזות ביסקוויטים משני הצדדים כך שיירטבו אבל לא יספגו חלב. מסדרים אותם בשכבה אחת בתחתית תבנית מרובעת או מלבנית.
מכינים את הפודינג. מערבבים לתוכו את הגבינה. מורחים חצי על הביסקוויטים.
מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים מורטבים קלות ומכסים בשארית הפודינג. מצננים במקרר חצי שעה.
בינתיים מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומניחים לשתי דקות. מערבבים היטב לקבלת קרם חלק. מצננים מעט.
יוצקים את הקרם על העוגה שהתייצבה ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם).
פורסים פרוסות מרובעות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0