המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים לקוביות את השוקולד.
יוצקים מים רותחים לסיר בינוני בערך עד החצי. בתוך הסיר הגדול מניחים סיר יותר קטן (חשוב לא לשים אש גבוהה על ההתחלה, לפעול בעדינות ובזהירות)
מניחים בסיר הקטן את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד, מערבבים עד תחילת המסת השוקולד.
תוך כדי המסת השוקולד, מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.
נוטלים כף מהקורנפלקס המצופה ומניחים בעטרות נייר (מנג'טים).
מכסים ומעבירים למקרר עד שהשוקולד מתגבש ומתקבל ממתק אחיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0