המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן את קוביות הבשר והפולקעס בכמה נאגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל ומזהיבים היטב. כשהבצל זהוב מוסיפים את כל הירקות ומטגנים עוד חמש דקות.
מחזירים לסיר את הבשר והעוף יחד עם הנוזלים שהגירו. מוסיפים את הבירה, המרק, התבלינים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה.
בינתיים עושים בכל ביצה קשה ארבעה חתכים לא עמוקים (שלא יגיעו לצהוב). דרך החתכים האלה יפעפעו לתוכה טעמי הרוטב.
כשהנוזלים שבסיר רותחים, מנמיכים להבה ומוסיפים פנימה את הביצים הקשות. מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים שעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0