המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק. מערבבים הכל כעשר דקות לפחות. הבצק יהפוך לאחיד ומעט דביק.
נניח לבצק לתפוח כשעה.
כעבור שעה נוריד את הבצק למשטח עבודה ונלוש אותו להוצאת כל האוויר. נקרוץ מהבצק כ-30 עיגולים, ונניח אותם בתבנית על נייר אפייה מקומח.
התבנית נכסה במגבת ונשאיר לתפיחה נוספת.
מכינים את המילוי: נכניס את כל החומרים לקערה ונערבב היטב. כעבור חצי שעה נסיר את הכיסוי מהכדורים. נרדד כל אחד מהכדורים לעיגול מושלם. נשים מעט מהמילוי במרכז עיגול הבצק. נקפל את העיגול לחצי ונהדק היטב בקצוות. לא כדאי לשים יותר מדי מילוי, כדי שהכיסון לא יקרע. חוזרים על הפעולה עם כל עיגולי הבצק.
נחמם מחבת טפלון ונשמן במעט חמאה בתוספת שמן זית, כדי שהחמאה לא תישרף.
נטגן את הכיסון משני הצדדים עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0