המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מפרישות את נוזליהן. מעבירים את התערובת לקערה (אין צורך לשטוף את המחבת עוד נטגן בה את הקוגל).
מבשלים את האטריות דקה פחות ממה שמצוין על השקית. מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה עם הבצל והפטריות.
מוסיפים את אבקת המרק, מלח, פלפל וביצים. מערבבים היטב.
יוצקים למחבת כרבע כוס שמן ומסחררים אותו כך שגם דפנות המחבת ישומנו.
יוצקים פנימה את תערובת הקוגל (זה המון, אבל זה בסדר), מכסים ומבשלים 60 דקות על אש קטנה.
מפרידים במרית את הקוגל מהדפנות ומהתחתית (מציצים ובודקים שהתחתית השחימה כראוי). הופכים לצלחת, יוצקים עוד רבע כוס שמן למחבת ומחליקים פנימה את הקוגל, עם הצד הלא מטוגן כלפי מטה.
מטגנים על אש קטנה כ-30 דקות נוספות, ללא מכסה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר ופורסים למשולשים, כמו עוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0