אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום הכנת קרם לימון מסורתי איננה מסובכת כפי שנדמה. את המרנג מומלץ לזלף בנונשלנטיות מעל הקרם ולהשחים בעזרת ברנר (מבער) 9.5 דירוג ממוצע: 5 (4) אורלי פלאי ברונשטיין קל10 מצרכים הכנה 1 . בסיר עם תחתית כבדה מבשלים חלמונים עם מיץ וקליפת לימון ואבקת סוכר תוך כדי ערבוב בכף עץ עד שמתחיל לבעבע קלות ומסמיך. מצננים. 2 . מוסיפים את החמאה בהדרגה ותוך כדי ערבוב. מתקבל מרקם דליל יחסית אבל אחרי קירור של שלוש שעות הוא יסמיך ויתייצב. 3 . מרסקים פתי בר במעבד מזון, עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה וכשהיא נבלעת בתערובת מוציאים מהמעבד ומהדקים את התערובת שהתקבלה לתחתית התבניות האישיות המשומנות בעזרת כף או תחתית של כוס. מעבירים למקפיא למשך חצי שעה. 4 . משחררים את הקלתיות הקפואות מהתבנית, ממלאים בקרם לימון ומעבירים למקרר עד להגשה. 5 . בקערת מיקסר נקייה ויבשה, מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות בינונית ורק כשנוצר קצף מוסיפים את הסוכר לאט-לאט, תוך כדי הקצפה. 6 . מגבירים את מהירות ההקצפה למקסימום ממשיכים להקציף במשך כ-5 דקות עד שהקצף מבריק ונוקשה. 7 . מנפים את אבקת הסוכר ומקפלים בזהירות למרנג עד שהאבקה נטמעת לחלוטין. 8 . מעבירים את המרנג לשק זילוף או עורמים על קרם הלימון ביד חופשית. שורפים את המרנג בעזרת ברנר. מגישים בטמפרטורת החדר. רשימת המצרכים (6 מנות)150 גרם פתי בר קרמל או קלאסי אסם 100 גרם חמאה 2 חלמונים 0.25 כוס מיץ לימון סחוט טרי קליפה מגוררת מלימון אחד 80 גרם אבקת סוכר 70 גרם חמאה 2 חלבונים 0.33 כוס סוכר 3 כפות אבקת סוכר ציוד נדרש 6 תבניות מיני פאי או תבנית אינגליש באורך 28 ס״מ שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב1 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב2 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב3 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב4 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את הקלאסית: פאי לימון ומרנג שחום ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 5 (4) קטגוריות קינוחי פתי בר עוגות פירות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות טריפל שוקולד טריפל שוקולד אורלי פלאי ברונשטיין 6.75 דירוג ממוצע: 3.5 (32) 9 מצרכיםבינוני אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כדורי עוגת גבינה פירורים כדורי עוגת גבינה פירורים אורלי פלאי ברונשטיין 7.07692 דירוג ממוצע: 3.5 (13) 9 מצרכיםקל אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים אורלי פלאי ברונשטיין 7.81818 דירוג ממוצע: 4 (11) 9 מצרכיםקל אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים אורלי פלאי ברונשטיין 8 דירוג ממוצע: 4 (8) 9 מצרכיםקל אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער אורלי פלאי ברונשטיין 7.4 דירוג ממוצע: 3.5 (5) 13 מצרכיםקל אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פאי שוקולד פאי שוקולד אורלי פלאי ברונשטיין 9.66667 דירוג ממוצע: 5 (3) 7 מצרכיםקל אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז עוגת גבינת שמנת, שוקולד ולוז אורלי פלאי ברונשטיין 9.33333 דירוג ממוצע: 4.5 (3) 7 מצרכיםקל תגובות והערות
תגובות והערות