המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הביצים, מיונז, חרדל, סויה ומעט מלח. משרים את חזה העוף הפרוס לשניצלים לפחות חצי שעה.
בקערה נפרדת מתבלים את פירורי הלחם בפפריקה מתוקה ומעט מלח.
מוציאים חזה העוף הפרוס מבלילת הביצים ואז בעזרת כף היד מהדקים את הפירורים לחזה העוף.
מטגנים טיגון עמוק, כדי שהשניצל יצא קריספי ולא ספוג בשמן. מחממים את השמן, עד שהוא חם מאוד.
מעבירים מהמחבת ישר לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0