המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת את הבצל וואת השום עם 2 כפות שמן זית, עד הזהבה.
מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עם הבצל והשום.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. בעת הרתיחה, לתבל את התבשיל בכמון , אבקת מרק עוף, פלפל ומלח לפי הטעם. לערבב.
שוברים את 2 הביצים אל תוך המחבת זו לצד זו , מכסים את המחבת ומבשלים 6 דקות נוספות.
מגישים את השקשוקה בתוך המחבת ולצידה טחינה, זיתים סורים ולחם לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0