המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
מטגנים בסיר סוטאז' את השמן עם הפלפל האדום, בצל ושום, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את הבשר והתבלינים.
מטגנים עד שהבשר מתפורר ומחליף את צבעו, ומוסיפים את צנצנת רוטב הבולונז וכוס ממי בישול הפסטה ששמרנו בצד, מערבבים ומבשלים כ-1/4 שעה על חום בינוני.
מגישים על הפסטה את רוטב הבולונז. ניתן להוסיף את הפסטה ישירות לסיר ולערבב, כך כל הפסטה סופגת את הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0