המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים במים חמים את הפטריות השחורות, מסננים וקוצצים.
מטגנים את הבצל הקצוץ במרגרינה, מוסיפים את פטריות השמפניון, הפטריות השחורות, מרק תיבול פטריות, שום, קוניאק, יין, טימין ופלפל שחור. מבשלים 10 דקות, ומקררים.
מפרידים את העוף מן העצמות תוך השארת עצם הכנף מחוברת לשם קישוט. פותחים את החזה וממלאים במילוי. מטגנים טיגון קל בשמן ומקררים.
יוצרים רשת מהבצק עלים בעזרת הסכין, ומצפים בה את חזה העוף, ומורחים בביצה.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0