המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק, ומניחים במקרר ל-30 דקות.
מערבבים היטב את כל את חומרי המילוי.
מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי וסוגרים את העיגול לכיסון.
מבשלים במים רותחים ומגישים עם שמנת חמוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0