המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשחים את הבשר במינימום שמן זית ולהוציא.
לטגן מעט את הבצל עד לשקיפות באותו הכלי עם שאריות הבשר ומעט שמן זית.
לשמן סיר שיכול להיכנס לתנור, או קדירת חימר.
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהשעועית ולכסות במים.
להכניס לתנור לחום נמוך 120 מעלות, למשך 6 שעות או מינימום ל-180 דקות.
להוסיף את השעועית הירוקה, לתקן תיבול, להכניס חזרה לתנור לכ-90 דקות נוספות.
להגיש עם אורז או חלה טרייה. *ניתן להמיר את השעועית הירוקה הקפואה בשעועית טרייה באותה הכמות ואת תבלין הצובריצה לתבלין פרובאנס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0