לטגן מעט את הבצל עד לשקיפות באותו הכלי עם שאריות הבשר ומעט שמן זית.
שלב 3
0 דקות
לשמן סיר שיכול להיכנס לתנור, או קדירת חימר.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהשעועית ולכסות במים.
שלב 5
0 דקות
להכניס לתנור לחום נמוך 120 מעלות, למשך 6 שעות או מינימום ל-180 דקות.
שלב 6
0 דקות
להוסיף את השעועית הירוקה, לתקן תיבול, להכניס חזרה לתנור לכ-90 דקות נוספות.
שלב 7
1 דקות
להגיש עם אורז או חלה טרייה.
*ניתן להמיר את השעועית הירוקה הקפואה בשעועית טרייה באותה הכמות ואת תבלין הצובריצה לתבלין פרובאנס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
להשחים את הבשר במינימום שמן זית ולהוציא.
שלב 2
מתוך
7
לטגן מעט את הבצל עד לשקיפות באותו הכלי עם שאריות הבשר ומעט שמן זית.
שלב 3
מתוך
7
לשמן סיר שיכול להיכנס לתנור, או קדירת חימר.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהשעועית ולכסות במים.
שלב 5
מתוך
7
להכניס לתנור לחום נמוך 120 מעלות, למשך 6 שעות או מינימום ל-180 דקות.
שלב 6
מתוך
7
להוסיף את השעועית הירוקה, לתקן תיבול, להכניס חזרה לתנור לכ-90 דקות נוספות.
שלב 7
מתוך
7
להגיש עם אורז או חלה טרייה.
*ניתן להמיר את השעועית הירוקה הקפואה בשעועית טרייה באותה הכמות ואת תבלין הצובריצה לתבלין פרובאנס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0