המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים לבצק.
מערבבים את כל החומרים למילוי.
קורצים עיגולים על המשטח וממלאים בתערובת הגבינות.
מחממים מים בסיר, מוסיפים קצת שמן, כדי שהכיסונים לא ידבקו אחד בשני.
לאחר שהכיסונים צפים, מוציאים אותם מהסיר לתוך כלי הגשה ואז מוסיפים חמאה וסוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0