המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד עם החמאה (125 גרם) בסיר על אדים.
מקציפים את החלבונים עם מחצית הסוכר לקצף יציב.
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר והוניל לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את קצף החלבונים, ומקפלים עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, השקדים ו-75 גרם חמאה.
אופים בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דקות. מקררים.
שמים בקערה את השוקולד המומוס ושמנת מתוקה ומקציפים מעט.
שמים בקערה שוקולד וחמאה וממסימים במיקרוגל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים מעט.
חותכים את העוגה לרוחבה (כך שנוצרים שני עיגולים) ומורחים ריבה.
מחברים שוב את שני חלקי העוגה ומצפים בגנאש. מקררים.
יוצקים על הגנאש את הציפוי ומקררים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0