מחממים מחבת ומניחים את הכבש (ניתן להמיר לכתף בקר, חתוך באותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם מעט מים, ומבשלים היטב למשך עשר דקות על אש גבוהה, על מנת שהוא יפריש את כל המיצים החוצה (תמיד לערבב את התכולה למניעת הדבקות הבשר למחבת).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים שמן ומטגנים את הבשר עד להזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבצל עם הרוזמרין, ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך עשר דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים שום, פלפל שחור, הל, זנגביל ומלח, למשך שתי דקות נוספות. מורידים מהאש.
שלב 5
0 דקות
לסיום, מוסיפים את הפלפל החריף, ומגישים את הבשר על אינג'רה בתוספת סלט ירקות ותבשיל עדשים בצד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים מחבת ומניחים את הכבש (ניתן להמיר לכתף בקר, חתוך באותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם מעט מים, ומבשלים היטב למשך עשר דקות על אש גבוהה, על מנת שהוא יפריש את כל המיצים החוצה (תמיד לערבב את התכולה למניעת הדבקות הבשר למחבת).
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים שמן ומטגנים את הבשר עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הבצל עם הרוזמרין, ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך עשר דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים שום, פלפל שחור, הל, זנגביל ומלח, למשך שתי דקות נוספות. מורידים מהאש.
שלב 5
מתוך
5
לסיום, מוסיפים את הפלפל החריף, ומגישים את הבשר על אינג'רה בתוספת סלט ירקות ותבשיל עדשים בצד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0