המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת ומניחים את הכבש (ניתן להמיר לכתף בקר, חתוך באותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם מעט מים, ומבשלים היטב למשך עשר דקות על אש גבוהה, על מנת שהוא יפריש את כל המיצים החוצה (תמיד לערבב את התכולה למניעת הדבקות הבשר למחבת).
מוסיפים שמן ומטגנים את הבשר עד להזהבה.
מוסיפים את הבצל עם הרוזמרין, ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך עשר דקות נוספות.
מוסיפים שום, פלפל שחור, הל, זנגביל ומלח, למשך שתי דקות נוספות. מורידים מהאש.
לסיום, מוסיפים את הפלפל החריף, ומגישים את הבשר על אינג'רה בתוספת סלט ירקות ותבשיל עדשים בצד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0