המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בצק מכל החומרים, מלבד הזיתים והשומשום.
לוקחים בכל פעם מעט בצק, עושים עיגולים קטנים מגלגלים ומשטיחים את הבצק.
מכניסים בתוך כל עיגול זית ללא חרצן.
סוגרים ועושים עיגול.
מגלגלים בשומשום ומכניסים להקפאה ברווח אחד מהשני.
כשרוצים להכין שמים בתנור קפוא ואופים עד להזהבה. לא יותר מידי כי זה יתקשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0