המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הגבינות, הביצים והחמאה בקערה גדולה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח, מעט בכל פעם, מערבבים עד שמתקבל בצק גמיש ונוח לעבודה.
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (בגודל של גולה גדולה).
כל כדור משטחים מעט, מניחים זית וסוגרים לצורת כדור.
את הכדורים מניחים בתבנית עם נייר אפיה במרחק קטן זה מזה.
מברישים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום/ קצח.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהכדורים מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0