המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס בשתי כוסות מים חמימים את המלח, הסוכר והשמרים.
להוסיף חצי ק"ג קמח עד שהבצק לא דליל ולא קשה מידי ולכסות עם מגבת למשך 20 דקות לתפיחה.
להרטיב את היד ולקרוץ חתיכה מהבצק ולטגן במחבת עם שמן עד השחמה קלה.
להגיש עם עגבנייה מרוסקת, חריף וביצה קשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0