המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצים בקערה קטנה. מוסיפים חלב, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים תירס, מגרדים מעל גבינה בולגרית, ומעליה מגרדים גבינה צהובה.
רק אז מערבבים!
מחממים מעט שמן על מחבת (רצוי תרסיס שמן לטיגון), ומוזגים את התערובת.
מטגנים והופכים כמו חביתה רגילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0