המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות). משמנים תבנית אפייה בחמאה ובוזקים מעליה מחצית מפירורי הלחם.
מערבבים בקערה את הקמח התופח עם החלב לנוזל חלק. מוסיפים את הביצים וטורפים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים קוביות קטנות של גבינת פטה צאן, בצל ירוק קצוץ וקוביות פלפלים אדומים.
יוצקים את הבלילה לתבנית. בוזקים מעל את שארית פירורי הלחם ומפזרים קוביות קטנות של חמאה הולנדית. אופים בחלקו התחתון של התנור, כחצי שעה, ומגישים מייד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0