המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים מעט שמן על המחבת ונותנים לה להתחמם 3 דקות.
טורפים את הביצה עם מזלג ומוסיפים את החלב והתוספת.
שופכים את התערובת למחבת ובודקים כל דקה את הצד שעל המחבת, כאשר הוא צהוב-חום צריך להפוך את החביתה ולהוציא כאשר 2 צדדי החביתה מוכנים.
ממליחים אותה והחביתה מוכנה!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0