המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים מעט שמן על המחבת ונותנים לה להתחמם 3 דקות.
טורפים את הביצה עם מזלג ומוסיפים את החלב והתוספת.
שופכים את התערובת למחבת ובודקים כל דקה את הצד שעל המחבת, כאשר הוא צהוב-חום צריך להפוך את החביתה ולהוציא כאשר 2 צדדי החביתה מוכנים.
ממליחים אותה והחביתה מוכנה!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0