המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הביצים, המלח, החלב, הפלפל והסוכר בקערה עד לקבלת עיסה חלקה, ללא גושים.
מחממים את החמאה במחבת עד שהיא מבעבעת, ואז שמים את הבצל עד להזהבה.
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את תערובת הביצה ומתחילים לערבב במחבת. כשזה נראה קשה מספיק מגבירים לאש גבוהה, ואז מערבבים עד שיצאו הרבה אדים במכה.
שמים על צלחת ומגישים (מומלץ להגיש על טוסט או לחם מחומם אחר). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0