המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את הביצים לקערה קטנה, טורפים היטב בעזרת מזלג ומוסיפים את המלח.
מחממים במחבת את המרגרינה עד שהיא נמסה ויוצקים את הביצים.
מבשלים כמו חביתה רגילה, כשהחביתה כמעט מבושלת מפזרים על שני הצדדים את הגבינה ומערבבים.
מוסיפים את התירס, תוך ערבוב, עד שהגבינה נמסה והביצים מבושלות לחלוטין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0