המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את הביצים לקערה קטנה, טורפים היטב בעזרת מזלג ומוסיפים את המלח.
מחממים במחבת את המרגרינה עד שהיא נמסה ויוצקים את הביצים.
מבשלים כמו חביתה רגילה, כשהחביתה כמעט מבושלת מפזרים על שני הצדדים את הגבינה ומערבבים.
מוסיפים את התירס, תוך ערבוב, עד שהגבינה נמסה והביצים מבושלות לחלוטין.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0