מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות הנקניקיות וממשיכים לטגן מעט.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את תערובת הביצה והתבלינים, כך שתיווצר תערובת שטוחה על המחבת,. מטגנים מצד אחד עד שהתערובת מתייצבת והופכים בזהירות (אפשר לחצות את החביתה ל - 2 או 3 חלקים בתוך המחבת ולהפוך כל חלק בנפרד -כך קל יותר להפוך מבלי לפורר).
שלב 3
0 דקות
שמים בפיתה ומוסיפים פרוסות מלפפונים ו/או עגבניות.
שלב 4
0 דקות
אפשר לגוון בסוגי הירקות והתבלינים לפי הטעם האישי.
שלב 5
1 דקות
אפשר להוסיף סלט מטבוחה לפיתה, או טחינה.
לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות הנקניקיות וממשיכים לטגן מעט.
שלב 2
מתוך
5
יוצקים את תערובת הביצה והתבלינים, כך שתיווצר תערובת שטוחה על המחבת,. מטגנים מצד אחד עד שהתערובת מתייצבת והופכים בזהירות (אפשר לחצות את החביתה ל - 2 או 3 חלקים בתוך המחבת ולהפוך כל חלק בנפרד -כך קל יותר להפוך מבלי לפורר).
שלב 3
מתוך
5
שמים בפיתה ומוסיפים פרוסות מלפפונים ו/או עגבניות.
שלב 4
מתוך
5
אפשר לגוון בסוגי הירקות והתבלינים לפי הטעם האישי.
שלב 5
מתוך
5
אפשר להוסיף סלט מטבוחה לפיתה, או טחינה.
לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0