המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבים בקערה את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
טורפים בקערה שנייה את הביצים עם חלב, שמן ותמצית וניל.
יוצקים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים, ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
משמנים מחבת במעט שמן (מולמץ לנגב אותו בנייר סופג), יוצקים בכף מהתערובת עד שנוצרות בועות והצד התחתון מזהיב, הופכים עד שיזהיב הצד השני.
מורחים כל חביתית הממרח אהוב, ומגלגלים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0