המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את הגבינה.
מערבבים בקערה את קוביות העגבניות, הגבינה המגורדת, הקטשופ והזיתים.
מניחים במרכז כל עלה בלינצ'ס כף מהתערובת ומגלגלים לצורת גליל. את הקצוות מקפלים למטה.
מסדרים את הגלילים בצפיפות אחד ליד השני בתבנית משומנת חסינת אש.
מגרדים מעל את גבינת הפרמז'ן, ומכניסים לתנור בחום של 140 מעלות למשך 10 דקות.
מקרימים במשך 5 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, מוציאים ומגישים חם. בתיאבון! *ניתן להמיר את המוצרלה בפרמזן ואת הזיתים בממרח זיתים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0