מערבבים בקערה את קוביות העגבניות, הגבינה המגורדת, הקטשופ והזיתים.
שלב 3
0 דקות
מניחים במרכז כל עלה בלינצ'ס כף מהתערובת ומגלגלים לצורת גליל. את הקצוות מקפלים למטה.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את הגלילים בצפיפות אחד ליד השני בתבנית משומנת חסינת אש.
שלב 5
0 דקות
מגרדים מעל את גבינת הפרמז'ן, ומכניסים לתנור בחום של 140 מעלות למשך 10 דקות.
שלב 6
5 דקות
מקרימים במשך 5 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, מוציאים ומגישים חם.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את המוצרלה בפרמזן ואת הזיתים בממרח זיתים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מגרדים את הגבינה.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את קוביות העגבניות, הגבינה המגורדת, הקטשופ והזיתים.
שלב 3
מתוך
6
מניחים במרכז כל עלה בלינצ'ס כף מהתערובת ומגלגלים לצורת גליל. את הקצוות מקפלים למטה.
שלב 4
מתוך
6
מסדרים את הגלילים בצפיפות אחד ליד השני בתבנית משומנת חסינת אש.
שלב 5
מתוך
6
מגרדים מעל את גבינת הפרמז'ן, ומכניסים לתנור בחום של 140 מעלות למשך 10 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מקרימים במשך 5 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, מוציאים ומגישים חם.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את המוצרלה בפרמזן ואת הזיתים בממרח זיתים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0