המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את כל החומרים לקערה. טורפים עד העלמת גושים. אם בכל זאת יש גושים, אפשר להוסיף כף מים (שימו לב, בחביתיות גבינה - גושים יכולים להפריע במיוחד!).
מחממים את המחבת על להבה קטנה - בינונית.
יוצקים עיגולים קטנים על המחבת.
מטגנים כ-דקה בכל צד.
מוציאים - זהירות, חם!
מפזרים מעט אבקת סוכר על כל חביתית.
אפשר להוסיף ממרח כלשהו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0