טורפים בקערה את כל מרכיבי החביתיות לקבלת בלילה אחידה, מומלץ לעשות זאת בעזרת מעבד מזון עם הלהב הפלסטית.
שלב 2
15 דקות
נותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפי הטיגון.
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן ומטגנים חביתיות משני הצדדים עד להשחמה.
שלב 4
1 דקות
מגישים מיד עם תוספות שאוהבים.
*ניתן להמיר את החלב במיץ תפוזים או בירה או ציר עוף באותה הכמות. ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
טורפים בקערה את כל מרכיבי החביתיות לקבלת בלילה אחידה, מומלץ לעשות זאת בעזרת מעבד מזון עם הלהב הפלסטית.
שלב 2
מתוך
4
נותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפי הטיגון.
שלב 3
מתוך
4
מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן ומטגנים חביתיות משני הצדדים עד להשחמה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים מיד עם תוספות שאוהבים.
*ניתן להמיר את החלב במיץ תפוזים או בירה או ציר עוף באותה הכמות. ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0