המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את המקרוני לפי ההוראות שעל האריזה.
מניחים את המקרוני במסננת, מסננים את המים.
משאירים את המקרוני במססנת ושוטפים במים קרים לצינון הספגטי.
מעבירים את הספגטי לקערה ומוסיפים ביצים ופפריקה. מערבבים.
מטגנים בכף השמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0