המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגררים את תפוח האדמה הקלוף לתוך קערה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב בעזרת מזלג, עד להקצפה קלה.
מוסיפים מלח ופלפל
מוסיפים את העשבייה הקצוצה: פטרוזליה, כוסברה וסלרי.
מחממים מחבת, מוסיפים כף וחצי שמן קנולה/סויה ושופכים את הכבודה, מסדרים בעזרת מרית ומיישרים על-פני המחבת.
מטגנים על צד אחד כך: חמש דקות על להבה בינונית וחמש דקות על להבה נמוכה ביותר.
הופכים ומטגנים על להבה נמוכה עוד חמש דקות.
מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה ומגבירים להבה למשך כדקה.
אוכלים לצד לחם שחור/באגט /צנימים ועם סלט ירקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0