המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים את הפלפלים מתחת לגריל עד שהם צרובים מכל צד.
שמים בשקית סגורה ומצננים. קולפים את הקליפה וחותכים לרצועות.
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-7 דקות עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את השום, הצ'ילי, השמנת ורצועות הפלפלים ומביאים לרתיחה. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל. מסירים מהאש.
מבשלים את הפסטה עפ"י הוראות האריזה. מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים בעדינות ומגישים עם עלי אורגנו טריים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0